AutoAfleveren.nl

Op zoek naar autotransport van A naar B? Dan moet je bij AutoAfleveren.nl uit Holten zijn. Met ruim 900 chauffeurs verzorgen ze meer dan 40.000 ritten per jaar. Door het gebruik van een unieke klantenportal op de website én een eigen app voor chauffeurs, transporteren ze razendsnel auto’s door heel Nederland.

rebranding | fotografie | website

De heren van AutoAfleveren.nl openden in 2015 de deuren van het kantoor. Met een klein, jong maar vooral erg gedreven team zijn ze van start gegaan binnen het autotransport.

Door de snelle groei van het bedrijf wilden de heren van AutoAfleveren.nl een website die zich richt op de klant en de werving van nieuwe chauffeurs, waar gebruiksgemak voorop staat. Whooom ontwikkelde een nieuwe visuele identiteit waar dit naar voren komt. De website is ingedeeld in twee overzichtelijke gedeeltes waar je als klant of als chauffeur kunt binnenkomen. Als klant kun je via de site toegang krijgen tot het klantenportal waar je eenvoudig en snel je rit kunt inplannen. Voor de chauffeurs is het mogelijk om met één druk op te knop te solliciteren en via de app werkdagen in te plannen.

Kantoor

Onderweg

Bij de klant

De Chauffeurs

Terug naar alle projecten